Olen aika impulsiivinen ihminen. On oikeastaan aika erikoista, että voin olla yhtä aikaa impulsiivinen ja hyvinkin hidas ja harkitsevainen. Toisaalta olen myös melko arka ja rämäpää. Ehkä meitä ihmisiä ei voi lokeroida ja hyvä niin. Tällä hetkellä ylimääräistä höyryämistä aiheuttaa ajatus uudesta blogista. Ongelmana on, että en tiedä vielä, minne osoitteeseen blogini lykkäisin, millaisen nimen sille antaisin ja mitä kaikkea siihen kirjoittaisin.

Googlailun tuloksena päädyin Valeäidin vinkkeihin blogin perustamisesta. Linkki sinne löytyy tästä. Eli loppujen lopuksi ihan miten vaan, ei niin väliä. Mutta kun pitäisi keksiä täydellinen nimi ja ihana blogialusta, sanoo minun perfektionistinen puoleni. Ja mitä sitä sitten kirjoittaa? Jotain fiksua ja pätevää vai samoja huonoja juttuja kuin tähänkin asti? Miksi sitten toisaalta edes muuttaa tästä osoitteesta? Mulle-heti-kaikki-nyt-puoleni ei jaksa odottaa, vaan hyppii kärsimättömänä tasajalkaa. Eikö se blogi jo löydy? Joku uusi, ihana, kaunis tai ehkä vähän rock-henkinen?

Koetan vetää vähän henkeä ja luottaa siihen, että kaikella on aikansa. Se oikea blogialusta tulee vastaan jonain päivänä ja nimi sille löytyy myös. Nyt täytyy rauhoittua ja jatkaa tätä omituista höpöttämistä tällä alustalla siihen asti. Mutta laittakaa ihmessä vinkkejä kivoista blogialustoista, jos teillä on niistä kokemusta!