Nykyään herään aina viikonloppuisinkin aivan liian aikaiseen. Vai mitä olette mieltä, onko klo 5.40 oikea aika herätä lauantaiaamuna, ellei ole mihinkään menoa? Ja onnistuin sentään viikollakin nukkumaan joku aamu jopa lähes puoli seitsämään, kun oli iltavuoroon meno. Omituista. Nykyään kuitenkin herään aina viikonloppuisin todella aikaiseen. Eilen olisin halunnut katsoa vielä jonkun Bollywood-elokuvan illalla. Tajusin kuitenkin, että herään joka tapauksessa aamulla viimeistään klo 6, joten ei ole kivaa olla 5 tunnin yöunilla. Bollyleffan kanssa olisi nimittäin mennyt siihen, että olisin päässyt nukkumaan vasta puolenyön jälkeen.

Lainasin tällä viikolla jo toiselle kierrokselle Bollywoodhenkisen elokuvan Hilpeys ja Ennakkoluulo. Tätä leffaa lainaan aina kaikille, jotka ovat hieman kiinnostuneita Bollywoodista, mutta eivät suurin surminkaan halua katsoa 3 tuntista leffaa englanninkielisellä tekstityksellä. Elokuvan lainaaja on suuri Bollywood-vastustaja, mutta silti oli utelias näkemään elokuvan. Ja suloisen Aishwaryan. Onnea vaan Aishwaryan ja Junior-Bachchanin liitolle. Odotan innolla kommentteja lainaamastani elokuvasta =)

Tänään suunnittelemme lähtöä stadiin Uffin kirppiksille. Ja toki muitakin kirppiksiä ja jopa ihan oikeita kauppoja olisi tarkoitus koluta. Sen päälle syödä anti-ekologisessa ylikansallisessa purilaispaikassa. Kohtuus kaikessa hörhöilyssä. Tarkoituksena on löytää mm. kevättakki ja -kengät, housuja lapsille ja peppipitkätossumaisia paksuja sukkahousuja minulle ja tyttärelleni hameen kanssa käytettäväksi. Koetan pidätellä itseäni ostamasta uusia housuja, koska en raaski entisistä luopua. Vaatehyllyni nimittäin pursuaa housuja. Suurin osa verkkareita ja muita epämääräisyyksiä, mutta kuitenkin. Eilen jo melkein sorruin yksiin samettitrikoopöksyihin taas. Mutta eihän niitä voi ihmisten ilmoilla pitää ja kotihousuja on enemmän kuin tarpeeksi.