Taas on viikonloppu vierähtänyt. Mikään ei tunnu olevan helpompaa kuin tärvätä aikaa ja rahaa. Perjantaina en sitten aamuisen tarmonpuuskan jälkeen saanutkaan paljoa aikaiseksi.

Lauantaina käytiin sitten Linnanmäellä ja otettiin lapsille ja minulle rannekkeet. Minäkin kävin laitteissa pyörimässä oikein olan takaa. Kultani oli siellä vähän kuin kolmen lapsen vahtina. Mutta moniin laitteisiin lapseni tarvitsevat joka tapauksessa aikuisen viereensä, joten parempi ottaa ranneke minulle kuin ostaa yksittäisiä lippuja. Itse kävin sitten kaikkein hurjimmissa laitteissa yksikseni.

Sunnuntaina oli viikonlopun perinteinen Prisman keikka tällä kertaa ihan ilman lapsia. Nyt pitäisi taas olla evästä kaapeissa ainakin yhdeksi viikoksi eteenpäin. Olen huomannut, että ruokamenot ovat kummasti kasvaneet, kun lapset syövät jo melkoisia määriä ruokaa. Tänäänkin tein lohikiusausta, jota on aikaisemmin riittänyt pitkäksi aikaa. Nyt meni neljältä hengeltä kertasyönnillä ja loppui melkein kesken.

Kyllä on taas hikinen olo ja naama täynnä näppylöitä. On taas aika laiskaksi mennyt kuntoilu ja muu terveellinen elämäntapa. Eilen meni ties kuinka monta litraa limpparia Lintsillä, kun oli koko ajan niin kuuma.

Mutta nyt on pakko lopettaa tämä jaarittelu. Hommia olisi vielä ja huomenna minulla työpäivä ja lapsilla koulupäivä.