Viime aikoina on jäänyt blogin päivittelyt hyvin vähälle. Syynä ei ole se, että jutuista olisi pulaa, mutta lähinnä on kysymys ajankäytöstä ja itsesensuurista. Olen todellakin koettanut kuntoilla enemmän ja muutenkin olla hyvä äiti. "Äiti on niiiiiin väsynyt." on tyttäreni ja mieheni lempikommentti tätä nykyä. Eli ei riitä, että yrittää. Pitäisi olla. Tai ehkä lakata yrittämästä niin kovasti.

Tänään jouduin jättämään salsan väliin, koska täytyi orientoitua lasten viemiseen Savoon kesäloman viettoon. Salsan jätin väliin hyvin vastentahtoisesti. Aamulla vielä jahkasin asian kanssa, mutta päätin tulla suoraan kotiin töistä. Töissä radio soitti salsaa kuin ilkkuen minulle. Rakastan tanssia, vaikka rytmintajuni on heikonpuoleinen. Saan aina pyyhkeitä siitä, etten pysy rytmissä. "Listen to music." Lempitanssini on mambo ja lempimamboartistini Lou Bega.

Lempinettisivuni on tätä nykyä huuto.net. Siellä voi myydä kaikkea ylimääräistä kodinirtaimistoa. Sen lisäksi luen kauppalehden nettisivuja. Muusta maailman menosta en tajua hölkäsen pöläystä, ellei ystävälliset työkaverini välistä päivitä tietojani.

Käykää raapaisemassa nimenne nettiadressiin, jotta meidän ihanainen Eestinkalliomme ei joutuisi jätevedenpuhdistamon uhriksi. Tässä olisi tietoa kalliosta ja ja tässä linkki nettiadressiin. Kerroin jo aikaisemmassa kirjoituksessani, miten ihana tuo meidän oma metsä on. Kyseinen metsä sijaitsee Eestinkallion vieressä ja on siis vaaravyöhykkeessä, jos jätevedenpuhdistamo päätetään rakentaa kalliomme sisään.