Kuntosalilla käyntini on jäänyt nolottavan vähäiseksi. Selkäni ei moista kohtelua anna anteeksi vaan ilmoittaa itsestään aamujäykkyytenä, joka pahetessaan johtaa kokopäiväiseen särkyyn. Nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni, koska lomalla ei voi vedota ajanpuutteen vuoksi väliin jätettyihin kuntosalikäynteihin. Salsatuntini ovat kesälomalla, joten niidenkään takia en ole raahannut itseäni salille.

Sen sijaan olen käynyt juoksemassa tai paremmin sanoen hölkkäämässä. Välillä hölkkään mieheni kanssa, välillä ystäväni kanssa ja välillä ihan yksin. Sykemittari antaa tahtia ja laskee minuutteja sekä kaloreita. Ilman sykemittaria tuskin viitsisin juosta, koska nopeuden säätely mutu-tuntumalla ei aloittelijana oikein onnistu ja ilman juostuja minuuttilukemia motivaatio ei olisi samalla tasolla. Polar F6 sykemittarini on minun paras liikuntakaverini ja personal-trainerini. Ainoa mitä kaipaisin, olisi matkan mittaus. Tämä ominaisuus löytyy Suunto T3:sta, jota suosittelisinkin kaikille lähimmäiselleni, jotka ovat ostamassa sykemittaria juoksukaveriksi.

Eilen laadin liikuntapäiväkirjan treenit.net-sivulle. Jos se vaikka auttaisi hahmottamaan paremmin liikunnan laatua ja määrää. Liikuntamääräni ovat ihan kohdallaan, mutta lajeja pitäisi hieman tarkistaa. Eli hieman vähemmän hölkkää ja enemmän lihaskuntoa. Niinpä ajattelin tänään pyöräillä kuntosalille.

Lopuksi, kertoisiko joku, millä pääsee hillittömästä herkkuriippuvuudesta ja tapamussutuksesta eroon? Nykyään syön joka päivä pullaa, kakkua, keksejä, suklaata ja jäätelöä. Enkä vain yhtä noista, vaan useampaa sorttia joka ikinen päivä. Sitten ihmettelen, mistähän se johtuu, että vaaka näyttää aina vaan isompia lukemia. =/