Nyt on meidänkin perheeseen sitten vihdoin tulossa kauan odotettu uusi perheenjäsen, joka tekee kotihommista tylsimmän. Kävin ostamassa meille tiskikoneen kotimatkalla töistä. Valitettavasti hän saapuu meille vasta kahden viikon kuluttua, koska aikaisemmin meillä ei ole ketään vastaanottamasta arvon konetta oikeaan aikaan. Mutta voi kuinka odotamme häntä jo saapuvaksi.

Mallimme maksoi 449 € ja näin jälkikäteen netissä myytäviin samanlaisiin koneisiin verrattuna Gigantin tarjous oli halvin. Tietysti kuljetukset ja asennukset maksoi lisää, mutta niinhän ne olisi maksanut joka tapauksessa vaikka netistä olisi tilannut. Eli netistä ei tällä kertaa olisikaan saanut halvemmalla, kuten aina kuvitellaan. Kone on väriltään valkoinen. Valkoiset koneet ovat epämuodikkaita ja siksi hieman edullisempia kuin teräksenharmaat sisarukset. Meidän epämuodikkaassa kodissa värillä ei ole väliä. Kaikenväriset mahtuu meille asumaan.

Sisin on tärkein, ei sillä ulkomuodolla niin väliä. Joten kerron sitten hieman meidän uuden jäsenen sielunelämästä. Hän on hiljainen, paljon hiljaisempi kuin halvemmat kaverit. Hän pesee pidemmän tai lyhyemmän kaavan mukaan, aivan miten perheen väki haluaa. Hän jopa osaa itse valita ohjelman astioiden likaisuuden mukaan niin halutessa. Hänet voi ajastaa tiskaamaan astiat myöhemmin, jos ei juuri sillä hetkellä tunnu olevan sopiva hetki. Hän myös kertoo digitaalisella näytöllään, kauanko vielä ohjelma kestää.

Tämä kone vei sydämeni ja nyt odotan vain häntä saapuvaksi. Olisin tietysti halunnut koneen heti tänne, mutta toisaalta miten suloista on odottaa jotain niin ihanaa. Tässä vielä kuva uudesta rakkaastani ja alla samat esittelyt miesten kielellä:

282646.jpg

Lg Astianpesukone Ld-2120whu

LG:n uutuus astianpesukone jossa monipuoliset ominaisuudet: 4 pesuohjelmaa: (Auto-, Eco- ja pika- ja huuhtelu ohjelma), Automaattiohjelma Soil Sensorilla (pesuveden sameuden tunnistin), Energia-, pesu- ja kuivaustulos A , T1 Tehostettu Turbokuivaus, Vuorosuihkutustekniikka, Pesuajan näyttö ja ajastin, Veitsiteline ja kaadettavat koripiikit, Yläkorin korkeudensäätö, Uutuusmallissa edestä säädettävät jalat jotka helpottavat asennusta, Ääni vain 49 dB (A), Aqua Lock - vesiturva.


SUOSITELTAVA KÄYTTÖMAA Universaali
KOKO ( K x L x S cm) 85 x 59.8 x 60
VÄRI Valkoinen
PERUSASTIASTO, kpl 12
MAX. MELUTASO (dB) 49, -,
CLEANING PERFORMANCE A
NETTOPAINO (kg) 54