Se on sit taas ihanainen maanantai. Mikä ihme näissä maanantaissa onkin vikana? Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta mieli tekisi valittaa. Mistähän keksisi valituksen aiheen? No, ehkä voisi vähän marista yöllisestä ukkosesta, joka herätti minut horroksesta jyrinällään ja salamoillaan. Oikeastaan ukkoset viehättävät minua ja olisin halunnut nähdä oikein kunnon valoshown, mutta sitä ei kuitenkaan saatu.

Joka tapauksessa nukuin yön kohtalaisen huonosti ja pohdin alkavaa viikkoa. Olo on melko kurja. Juon pitkästä aikaa toista kahvikupillista tälle aamua, kun pää tuntuu olevan kipeä ja sekaisin muutenkin. Tänään varmasti tapahtuu vielä hirveitä, tai ainakin jotain noloa kuten Natan blogissa.

Yritin opiskella hindiä tänä aamuna, mutta sekään ei huvittanut. Minuun nuo säät vaikuttavat liian vahvasti. Kun on matalapaine, niin mielen vetää matalaksi. Vaikka onhan tuota sadetta odotettukin jo. Mutta minkäs teet. Nämä matalat päivätkin pitää vaan elää, kyllä se sitten taas elämä hymyilee toisena päivänä. Typerää tässä on vain se, että ihan oikeasti elämässäni ei tunnu tänä päivänä olevan muuta vikaa kuin pieni päänsärky. Jotta tarvitseeko sitä sitten tuntua niin kurjalta?

144331.jpg

No joo, mutta nyt lopetetaan valitus. Sain varattua tänään hammaslääkäriajatkin lapsille, tosin ne menevät vasta marraskuun loppuun. Eipähän sillä kiire, kun ei ole reikiäkään kummallakaan. Tyttäreni tosin saattaa tarvita oikomishoitoa. Hammaslääkäriajan saaminen oli mahdottoman vaikeaa, koska itsekin käyn töissä samoihin aikoihin, kun aikoja olisi tarjolla. Ystävällinen hammashoitaja jaksoi kuitenkin etsiä niin kauan, että löysimme sopivan ajan toisesta hammashoitolasta, kun lähimmässä hoitolassa ei sitä ollut.

Minulla on iltavuoroon meno tänään ja työt alkaa vasta klo 13! Pojallani jo koulukin loppuu klo 12 ja hän menee iltapäiväkerhoon sitten viideksi tunniksi. Mutta nyt lähden syömään pakastimesta kaivamiani intialaisia pöperöitä ja valmistautumaan päivän koitoksiin. Kahvi alkaa jo vaikuttaa ja olo hieman piristyä ;-)