Tänä aamuna on kauhea olo. Tosin kohtuu kauhea olo oli jo eilen, mutta tämänpäiväinen on ihan huippukamala. Olo on tukkoinen, väsyttää, päähän jomottaa, joka paikkaan koskee ja olo on kaikin puolin vetämätön. Kaiken päälle mielen vetää matalaksi painokäyrä, jota olen tämän kuukauden mielenkiinnosta tehnyt Excelillä. Jokainen yritysjohtaja olisi tosin iloinen tuollaisesta nousujohteisesta käyrästä, mutta minun mieltäni se ei ylennä. Perjantaina epäilin vakavasti pesusta tulleiden lempityöhousujen vaihtumista pesulassa. Sen verran epäilyttävästi ne kiristivät reisien kohdalta. Stressi, liian vähä uni ja väärät ruokatottumukset lihottaa, sanoo Patrik. Kurjan oloni syynä lienee alkava flunssa, hormonitoiminta ja viime aikaiset vehnäjauho-sokeri-mössöruokaorgiat.  Tule apuun, Patrik!

Sain eilen Patrik Borgin Rentoa Painonhallintaa-kirjan. Rentoutta tähän elämään nyt kaivattaisiin. Elämä tuntuu olevan ihan sekaisin ja paino nousee tappavan tasaiseen tahtiin. Olen luopunut tiukasta karppauksesta, koska minulle tuli ikävä ruisleipää ja kaurapuuroa. Sitä paitsi painoni nousi karpatessa, joten se ei oikein vakuuttanut minua. Nyt koetan jonkinlaista hyväkarppausta rennolla otteella Patrikin malliin. Eli viljaa kyllä, mutta ei valkoista. Kasviksia, hedelmiä ja marjoja paljon. Katsotaan, mitä tästä nyt sitten tulee. Painonnousu saisi loppua kyllä mahdollisimman pian.

Eilen ostin UFF:n kirpparilta parit farkut. Ensin sovittelin parit ihan liian pienet farkut, kunnes tajusin todellisen kokoni. Sitten rupesi löytymään hyviä pöksyjä. Farkut kyllä kannattaisi ostaa kirpparilta. Farkkujen hinta oli 9-9,5 euroa ja kunto ihan uutta vastaava. Viimeksi etsin kaupasta farkkuja ja hinnat olivat pääasiallisesti 35-70 euroon. Sitä paitsi kyseisellä UFF:llä oli todella suuri valikoima farkkuja. Ei meidän Prismassa ainakaan niin monenlaisia löydy.

Nyt lähden suihkuun ja miettimään päivän lounasta luomunaudanlihasuikaleista. Vi ses!