Onneton kevätflunssa on rantautunut tänne. Yksi töistä on jo kipeänä. Minulla meni viime viikonloppuna ääni ja se tietysti oli hyvin epämukavaa, puhelias ihminen kun olen ja Nata oli vielä kylässä. Nyt kuitenkin tilanne on huomattavasti epämiellyttävämpi, koska kurkussani kutittaa koko ajan ja joudun yskimään hillittömästi. Tämä ei kuitenkaan helpota oloani yhtään enempää. Tällä hetkellä koetan lääkitä sitä intialaisella rommilla, tosin huonolla menestyksellä. Ei helpota.

Tänään väsyttää myös kohtuu runsaasti. Viikko oli tosi pitkä ja viime yö meni huonoilla yöunilla, kiitos ahkeran kahvinlipityksen. Ei voi muita syyttää siitäkään, mutta kun jo eilen alkoi tahti hidastua iltaa kohti ja partiossakin piti jaksaa jotenkin.

Tyttärelläni oli ollut aamusta kuumetta. Hän ilmoitti kohteliaasti tekstiviestillä asian minulle, mutta laittoi viestin väärään numeroon. Joten sain vasta iltapäivällä viestin, ettei ole enää kipeänä. Ja opehan ei ole saanut vieläkään viestiä. Pitääkin rueta se sähköposti nyt väsäämään hetimmiten.

No, jos nämä elämän pienet kurjuudet jätetään huomiotta, niin ihan hyvin täällä menee. Eilen sain vaatekaappinikin siivottua ja ajattelinkin kirjoittaa muotikatsauksen aiheesta. Tai kehittää uuden meemin. Mutta nyt postia opelle...