Viime aikoina en ole ehtinyt juurikaan netissä roikkumaan. Lukematta ovat jääneet ystävien blogit, Cockerspanielifoorumi, Intia-yhteisö, Suomi24.fi, Facebook... Ja mitä muuta vielä?

Sen sijaan olen keskittynyt vapaa-aikanani karppaukseen, liikuntaan, mielen ja kodin hoitoon. En ole enää kieriskellyt itsesäälin ja masennuksen alhossa kuin hetkittäin duunattuani jotain todella tyhmää. Jääköön tyhmimmät mokani julkisesti kertomatta ;-) Yleisesti ole ollut todella energinen aloitettuani tuon karppauksen ja liikunnastahan tulee aina hyvä mieli. Kuntosalilla olen saanut jo lisätä painoja ja kuukauden lopulla saan uuden kuntosaliohjelman. Tämän lisäksi olen alkanut käydä tanssimassa latinalaisia tansseja kuntosalillani. Erityinen suosikkini on mambo Lou Began tahtiin.

Valitettavasti vaikka olisi kuinka energinen, ei aikaa ole vuorokaudessa kuin se 24 h. Tosin nykyään tarvitsen jopa unta hieman vähemmän. Ensi viikonloppuna olemme päättäneet mennä kangaskauppaan ostamaan tyttärelle ompelumateriaalia. Hän on pyytänyt kankaita pian kaksi vuotta... Tätä nykyä hän tuunaa koko vaatekaappinsa sisällön uusien kankaiden puutteessa.

Natalia, kyllä me tullaan käymään. Tai ainakin minä. Viimeistään hiihtolomaviikolla eli viikolla 8, mikäli olet silloin tavattavissa.

Jahas, nyt ryystän aamukahvini ja lähden munakkaan paistoon. =)