Eilen kävin kirjastossa lainaamassa muutaman kirjan. Anja Snellmanin Rakkauden maanosat on pian jo luettu, sen verran lyhyt ja kevyt luettava kirja on. Seuraavaksi olisi vuorossa Jukka Jalkasen Tottakai, kulta. Viimeiseksi varsinainen herkku, Zadie Smithin Kauneudesta. Olen suuri Zadie Smithin Valkoiset hampaat-kirjan fani, joten odotukset ovat suuret.

Juoksu eilen kulki ihan hyvin, vaikka treenit oli kyllä edelliskeskiviikkoa rankemmat. Maitohappoisia jalkoja on odotettavissa. Nyt minun pitäisi jälleen panostaa myös salilla käyntiin. Ohjaaja ehdotti, että pyytäisin itselleni kahvakuulatreeniohjelman. Nykyiseen saliohjelmaani olen hieman tympääntynyt. Ohjelma tuntuu liian lyhyeltä ja muutamat liikkeet ikäviltä tehdä. Kyllähän se salsatreenien päätteeksi menee, mutta pelkästään moisen ohjelman takia ei tee mieli salille vaivautua.

Olen taas lievässä väsymys-masennus-pullamössö-kierteessä. Tuo kierre on pettämätön. Kun väsyttää, alkaa vetää mielen matalaksi ja siihen itselääkintänä syö kaikkea makeaa ja pehmeää lohturuokaa. Tämä hiilarimättö taas väsyttää lisää pidemmän päälle ja alkaa myös masentaa jo painonnousunkin takia. Johon lisää mättöä lääkkeeksi. Mutta kyllä tästä noustaan. Liikunta ja kasvikset ovat täsmäase moista velttoilua vastaan. =)