Sukurasitteena on ilmeisesti periytynyt hieman taiteilijan verta ja sisäinen taiteilija etsii ulospääsyä. Kierrätysaskartelu on alkanut kiehtoa yhä enemmän.

Eilen illalla siihen aikaan, kun olisi pitänyt olla nukkumaan menossa, väänsimme tyttäreni kanssa kahvipaketeista punostöitä. Pieni korintapainen on työn alla. Joku kun vielä keksisi, miten muuten kahvipakettisuikaleita voi punoa, kuin niittaamalla ne kiinni? Koska suikaleet ovat aivan mahdottoman liukkaita, ja työ leviää sitä mukaa kun sitä saa kasattua. Nitojalla iskemällä kiinni suikaleet toki pysyvät kasassa, mutta työ ei ole yhtä kaunis ja ekologinen. Laitan tänne kuvan työstä, jos se joskus valmistuu.

Vielä myöhemmin illalla, kun todella olisi pitänyt olla nukkumassa, aloimme visioida pesupalloista ja pikkuleluista taidetta. Taidetaan sittenkin tarvita niitä pesupalloja Natalialta. Jotain ketjua pitäisi myös metsästää kirppikselta.

Tänä aamuna, kun olisi pitänyt aloittaa siivous, oli pakko taitella muutama pala luomukahvipaketeista valmistuvaan pannunaluseen.

Eilen teimme aika hyviä löytöjä kirppikselta. Kävimme yhteensä viidellä kirpputorilla, joista neljä oli UFF:n kirppiksiä. Lisäksi kävimme Seccossa, josta ostin jääkaappimagneettisammakon ja sain uusia visioita kierrätysaskarteluun.

Nyt on mentävä suihkuun ja vartioitava tuunattua makaroonilaatikkoa, ettei se onneton pala uuniin.