Lääkärin sanat hennoista lihaksista jäivät kaikumaan mieleen. Selän kiertymä- ja kulumavaivatkaan eivät tunnu asiaan kuuluvilta ja toivottavilta asioilta etenkään tässä iässä vielä. Niinpä minä reippaana tyttönä liityin lauantaina Elixian jäseneksi. Eihän se jäsenyys ilmainen ole, mutta mikäpä tässä elämässä olisi. Nyt täytyy vain hyödyntää kaikki jäsenedut aamupala mukaan laskien ;-)

Elixian tilat ovat todella hienot. Laitteita on monenmoisia ja samaan hintaan kuuluu kaikenlaiset ryhmäliikuntatunnit, aamupala arkisin, sauna, henkilökohtainen ohjaus useamman kerran vuodessa... Asiakaspalvelusta ei voi sanoa moitteen sanaa. Henkilökunta on ystävällistä, iloista, kannustavaa. Salilla kävijät näyttävät tavallisilta ihmisiltä. Toki toisilla on lihaksia enemmän kuin toisilla, mutta eikös niitä mennäkin salille treenaamaan?

Eilen kävin Kinesis Voima-tunnilla. Tänään pidän välipäivän ja lenkkeilen koiran kanssa. Huomenna menen jollekin tunnille taas. Ensi viikolla minulla on henkilökohtainen ohjaus, jonka jälkeen pääsen aloittamaan varsinaisen kuntosaliharjoittelun.