Tänään oli aivan mahtavan hyvä shoppailupäivä. Kävin kolmessa UFF:n myymälässä sekä Fidassa. Jokaisesta myymälästä sain mukaani kaksi vaatekappaletta eli yhteensä kahdeksan vaatetta. Rahaa meni kokonaiset 17,20 €.

Kotona vaatteet näyttävät vieläkin paremmalta kuin kaupassa, joten huonoja ostoksia ei mielestäni tullut tehtyä. Ostin siis kahdet farkut (2 x 2 €), yhdet ihanat raitacaprit (2 €), punaisen sievän t-paidan (2 €), kalastajanlangasta virkatun luonnonvalkoisen pitsipochon (1 €), pojalle perusverkkarit kännytaskulla (2 €) ja tuulihousut (3,20 €) ja tytölle collegehousut (3 €). Kaikki vaatteet ovat todella siistejä, voisi sanoa että uudenveroisia. Farkuista toki on lahkeensuut kuluneet, mutta sehän on vaan trendikästä.

Fidan kunniaksi täytyy sanoa, että sieltä löytyy yleensä pojallekin jotain sopivaa, kun keskustan Uffit ovat painottuneet aikuistenvaatteisiin. Täytyisi joskus käydä ratikalla Mannerheimintien Uffilla ja metrolla Itäkeskuksessa. Yleensä olemme liikkeellä vain lihasvoimalla, kunhan on ensin Helsingin keskustaan päästy.