Ja niin päästiin joulusta onnellisesti ylitse. Jouluruoatkin vetelevät viimeisiään, kinkkua taitaisi vielä löytyä ja pari joulutorttua. Lahjaksi sain aamutossut, viskilasit, blingbling-korvakorut, rannejumppapallon, Body Shop-tuotteita, lasisen kaulakorun, kynttilöitä, teetä ja suklaata. Eiköhän kaikille tuotteille käyttöä löydy.

Tänään kävin ostelemassa itselleni lahjaksi uuden pään, alusvaatteita ja tyylikkään jumppatopin. Uusi pää on valitettavasti uusi vain ulkoisesti, sisällä samaa sahanpurua kuin ennenkin. Leikkautin hiukset todella lyhyiksi ja värjäytin ne kaksivärisiksi, ruskeaa ja punaista. Minua on viime päivät ärsyttänyt ylipitkät roikkuvat hiukset, joten päätin hankkiutua moisista eroon. Ja eroon pääsin. Olen oikein tyytyväinen uuteen lyhyeen tukkaani, joka ei ainakaan vähään aikaan roiku silmillä tai muutenkaan.

Lomaa olemme viettäneet leppoisasti vanhempieni luona. Siskoni perheineen kävi vierailulla ja lapset ovat olleet isänsä luona joulua viettämässä. Välillä on käyty koiran kanssa lenkillä ja sitten on pelattu lautapelejä: Scrabblea, Ubongoa ja Tantrixia. Tylsä flunssa on hiljalleen paranemaan päin, joten turha on harmitella, ettei ole päässyt viikkoon salille. Ei tässä kunnossa olisi ollut menemistä muutenkaan salille rehkimään.

Sen verran runsaasti on ollut aikaa, että päätin tutustua Facebookiin, koska siitä niin paljon puhutaan. Joten minut löytää nyt myös sieltä. Mutta eipä siitä sen enempää ainakaan tässä vaiheessa. Olen ehtinyt myös hieman Judith Lennoxin romaania Jäljet Rantahiekassa lukemaan. Ihan luettava kirja, mutta ei mitenkään koukuttava. Neulomistakin yritin, mutta pikku koira halusi auttaa siinä touhussa, joten jätin homman.

Eipä tämän kummempaa tällä kertaa. Lähden lukemaan Cockerspanieli-foorumia ja sitten taidan pelata parit Spider-pasianssit. Öitä!