Tänä aamuna tajunnanvirrassani kelluu erinäisiä ajatuksia, joista en kuitenkaan onnistu nappaamaan ensimmäistäkään tarkempaa tarkastelua varten.

Natalia, olisi kiva nähdä. Kiirettä kuitenkin pitää, mutta koetetaan keksiä joku sopiva viikonloppu. Olen iloinen kommentistasi, että ette ehkä eroakaan. En muista, missä vaiheessa siitä kirjoitit, mutta jäi silloin kommentoimatta. Vaikka olen itse eronnut, en sitä toivo enkä suosittele kenellekään ihan kevyin perustein. Koen suorastaan syyllisyyttä, jos joku lähimmäinen eroaa. En halua olla kenellekään esimerkkinä, että ero kannattaa, vaikka en omaa eroani virheenä pidäkään.

Pitäisi panostaa enemmän lasten kasvatukseen. Hankkisiko jonkun hyvän kasvatuskirjan vai pitäisikö lukemiseen tärvääntyvä aika antaa lapsille ja tehdä jotain heidän kanssaan?

Kirotut hiukset, jokohan pitäisi taas mennä kampaajalle vai mikä taas mättää? Hiustaistelujen tuoksinnassa muistan aina Helenan. Olen muutenkin arkipäiväistynyt. Koska silmäni ovat ilmeisesti alkaneet oireilla meikeille, olen joutunut luopumaan viettelevästä lookistani ;-) Ja vaateostokset rasittaa, puhumattakaan niihin menevästä rahasta. Eli vältän ylimääräisiä vaateshoppailuja.

Flunssa on vaivannut jo viikon, mutta selvästi parempaan päin ollaan menossa. Onneksi ei väsytä ihan yhtä paljon kuin viime viikolla.

Suomen hiv-tilastot mietityttää. Niistä oli uutisissa ja paikallisessa ilmaislehdessä.

Töissä olisi muistettava aamusta monta hommaa, ennen kuin alkaa lääkärin avustaminen. Koetan pitää ajatukset kasassa, jotta muistaisin ne kaikki. On tosin suurin osa myös muistilapulla.

Aamuvuorot ovat hyviä siinä mielessä, että saa hoidettua kaikenlaisia asioita, mitä ei voi hoitaa illasta. Sain tehtyä lasten Tom & Jerry-lehteen vihdoin osoitteenmuutoksen ja paketoitua lasten valtavan suuret synttärilahjapaketit.

Ja nyt pitää lähteä valmistautumaan töihin...