Elämä on ollut sen verran hektistä, ettei ole ehtinyt tänne kummemmin kirjoitella. Tässä kuitenkin kuulumiset tiivistettynä.

Olen aloittanut karppauksen pari viikkoa sitten. Tuloksena paljon virkeämpi olo, mutta valitettavasti ei yhtään kevyempi toistaiseksi. Tuntuu välistä oudolta ajatella, että rasvaa ei olekaan kauhean vaarallinen aine. Toisaalta hiilihydraattimätön poisjättäminen ja runsas kasvisten syönti tuntuu hyvin loogiselta. Kaikkea pitää kokeilla =)

Kuntosalilla käyn säännöllisen epäsäännöllisesti. Siis pyrin käymään ainakin kolme kertaa viikossa, mutta välistä työ hankaloittaa harrastuksia. Uutena juttuna olen aloittanut siellä salsan. Tai aloittanut ja aloittanut, käynyt kahdesti... Mutta aion käydä useammin, on se sen verran hauskaa. Kuntosaliharjoittelu kyllä tuo virtaa ja hyvää mieltä.

Jouluna lyhennetty tukkani on tuntunut tosi kivalta, mutta nyt täytyy jo mennä taas kampaajalle nypittäväksi. Tämän viikonlopun projekti olisi saada punainen väri päähän kotikonstein.

Lasten kanssa vietämme kerran viikossa peli-iltaa, jolloin emme vastaile puhelimiin tai tärvää muutenkaan tärkeää yhdessäoloaikaa. Edes 1,5 tuntia viikossa laatuaikaa.

Jokaisesta illasta olen päättänyt pyhittää puolisen tuntia romaanin lukemiseen ennen nukahtamista.

Sen sijaan siivoamisen käytetystä ajasta yritämme nipistää. Eli yleensä teemme viikonloppuisin siivouksen pikatahtiin, emmekä nyhvää koko päivää kuten tapanani oli ennen. Joskus tietysti pitää siivota perusteellisemmin, mutta ei kai sentään joka viikonloppu?

Viime viikonloppuna pistäydyimme Wienissä työporukan kanssa. Reissu oli todella mukava. Voisin vaikka lähteä sinne päin toisenkin kerran.

Tällaista höyryämistä tämä elämä on. Nykyään en paljoa netissä ehdi istuskella ja koiran koulutukseen pitäisi todellakin paneutua hieman enemmän. Mutta elämä on...