Nyt sitten piti minunkin aloittaa uusi blogi, kun olen vähän tyytymätön entiseen MSN:llä sijaitsevaan blogiini ja sen käytettävyyteen. Jatkuvasti käyn ihailemassa Natan tyylikästä ja selkeää blogia. Nyt sitten himo on yltynyt sille asteelle, että oma oli saatava. Onneksi tämä ei maksa mitään, paitsi aikaa. Ja aika on rahaa, sanoo viisaat =S .

Tämän päivän pohdin, että olisiko blogini julkinen vai ei julkinen. Jos blogi on salainen ja sinne pääsee vain salasanalla, niin eihän kukaan sitä lue. Ajatuksena minulla kuitenkin on, että blogini olisi sellainen, että ystävät voisivat sitä kommentoida. Yksinään puhelu on tylsää pidemmän päälle, vaikka tietyssä määrin tykkään äänessä ollakin. Päädyin nyt tällaiseen yksityiseen blogiin, mitä ei missään mainosteta, mutta on kaikille avoin. Ehkä nyt täytyy vaan miettiä, että mitä haluaa sanoa kaikille... Toisaalta tämä panee miettimään asian todenperäisyyttä, kun asianosainen voi itse käydä minun juttuni tarkastamassa. Josko tämä auttaisi pääsemään eroon ikävästä juoruilusta, kun joutuu sanansa tarkempaan punnitsemaan?

Ulkoasu on hurjan punainen, mutta väsään sen parempaan kuosiin kunhan minulla siihen on aikaa ja intoa. Ensin pitää saada suurimmat höyryt purettua tänne kirjoittelemalla ja tutkimalla, miten nämä sivut toimii.

Ai niin, ja miksi tämä nimi? Savolaiset sen varmaan heti hoksaa. Mietin blogille nimeä, kuten kaukana etelässä tai jotain muuta. Mutta nimen pitäisi kuitenkin olla yksinkertainen, joten siitä tämä kaakana, joka on savoa ja meinaa että kaukana ollaan. Kaukana kotikulmilta *nyyh*. Ja jos nyt satuttais muuttamaan, niin kaakana oltais silti varmaan, ihan missä tahansa. Kerron sitten ton kaakana-vitsin toisen kerran, jos joku sitä ei ole kuullut ja kaipailee.

Mistä lie tämä rakkaus tietotekniikkaan oikein syntynyt? Aina pitää olla jotain värkkäämässä. Minusta vaan internetistä löytyy kaikki. Toisaalta rakastan kaikenlaista sivujen muokkausta ja asettelua. Kaverit tuntevatkin minut siitä, etten osaa kirjoittaa kuin koneella. Jos jotain pitää käsin kirjoittaa, niin se olkoon joku muu kuin minä.

Tässä sivustossa on muuten vielä yksi ihana piirre. Kiitos vaan ohjelman kehittäjälle. Julkaistua sivua voi muokata ja muuttaa halunsa mukaan, joten kaikki lohkaistut sammakot voi vetää takaisin, kun tulee taas järkiinsä. Olen nimittäin huomannut, että toistuvasti touhuan tai sanon jotain typerää. Kai se on vikana vähän kaikilla, toisilla vaan enemmän kuin toisilla.

No, jääköön tämä juttu nyt ensi hätään tämän pituiseksi, jotta pääsen kurkistelemaan miltä tämä valmiina näyttää =D . Ja eikun kommentoimaan kaikki, vaikkei mitään kommentoitavaa olisikaan.