Natalia haastoi minut blogissaan keksimään uusia, mielenkiintoisia kursseja. Minä osallistuisin Natalian kursseista mieluiten seuraavalle kurssille:

Tavallisen tallaajan ei-eurooppakeskeinen maailmanhistoria

Miten eli tavallinen inkaduunari? Entä Han-dynastian kiinalaiset työläisrouvat? Millaista oli lasten arki Timbuktussa?

Minä ehdottaisin seuraavia kursseja:

Miten selviän arjen kaaoksesta - tyyneyttä ja mielenrauhaa jokapäiväiseen elämää

Kurssilla mietitään yhdessä ja kirjataan ylös arjen aikasyöpöt itse kunkin elämässsä. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen ja laaditaan aikataulut, joissa on tilaa rentoutumisellekin.

Löydä itsesi - tule onnelliseksi

Kurssilla mietitään osallistujien vahvuuksia ja kohennetaan itsetuntoa. Jokainen meistä on hyvä jossain. Usein ihmisellä itsellään on turhan negatiivinen kuva itsestään.

Löydä itsesi- tule onnelliseksi, osa II

Kurssin jatko-osalla löydetään jokaiselle sopiva ammatti hänen vahvuuksiensa perusteella.

Ekologista elämää

Kurssilla mietitään arjen valintojen vaikutusta maapallomme tulevaisuuteen ja omaan hyvinvointiimme. Mitä tuotteita kannattaisi kaupasta ostaa? Mikä olisi ekologisin pyykinpesuaine? Kannattaisiko astiat tiskata käsin? Onko espanjalainen luomutomaatti parempi kuin kotimainen kasvihuonetomaatti? Sokeri vai keinotekoinen makeutusaine? Rasva, lisäaineet ja muut kiistakapulat ruoassamme.

Tässähän näitä olikin jo neljä. Nyt lähden täyttämään tiskikonetta ja purkamaan pyykkitelinettä kuivista pyykeistä, jotta saan uusia kuivamaan. Täytyy sanoa, että kyllä oli hieno päivä, kun pääsin jo klo 16.00 töistä. Aikaa jää jopa netissä roikkumiseen. =)

P.S. Haaste kaikille blogaaville blogini lukijoille eli ainakin Anuradhalle ja Punatukille. En osaa viittä sanoa, joten ilmoittautukoot loput itse haasteen vastaanottajiksi.