No niin, tänään on taas ihananainen perjantai. Tekisi mieleni keksiä perjantaille erilaisia hellittelynimiä, niin ihanalta se aina tuntuu. Tilipäivänä tietysti vielä piirun verran paremmalta ;-) Viikko on taas kahlattu läpi. Nyt olen taas monta kokemusta viisaampi ja niin kovin väsynyt.

Tyttäreni ystävä tuli tänään yökylään. Kaikki kolme lasta ja mieheni tuolla nautiskelevat iltapalaa ja rätkättävät nauraa kaikenlaisille höpötysjutuille. Kivaa, kun viihtyvät. Minä olen varsinkin perjantaisin väsynyt, enkä jaksaisi kuin olla omissa oloissani ja öllöttää. Ajattelin tänään katsoa hindielokuvaa, mutta sitten tärväsin muuhun laiskotteluun koko illan. No, väliäkö tuolla.

Huomenna menen naapuritaloon hiustenleikkuuseen. On kätevää, että kampaaja on niin lähellä. Samalla saa päivityksen muista naapureista ja heidän edesottamuksistaan. Kampaaja on kova puhumaan ja kertoo tuoreimmat juorut. Mitähän hän minusta mahtaa sanoa? =/ Mukava kampaaja hän kyllä on. Hiuksista pitäisi saada huomattavasti lyhyemmät, koska ne eivät pysy enää ollenkaan pystyssä, vaan roikkuvat ärsyttävästi pitkin päätä.

Mietin, pitäisikö lähteä sunnuntaina Colours of India-tapahtumaan? Mieli tekisi, mutta lähteminen on aina niin vaikeaa. Silloin kun on vapaata, haluaisin vain vaeltaa ryysyisissä vaatteissa pitkin asuntoa ja pihamaita. En jaksaisi laittautua edustuskuntoon.

No juu, mutta pitänee tästä taas lähteä höpisemästä.