Taas viikonloppu vierähti. Tänä viikonloppuna olen tyytyväinen itseeni, koska viikonloppu ei mennyt laiskotellessa. Vaikken lenkille selviytynytkään.

Lauantaina kävimme tuttavani miehen kanssa ostamassa meille kaksi tummanruskeaa Markör-kirjahyllyä ja Portis-naulakon eteiseen. Sen sijaan viininpunaiset säilytyslaatikot olivat tilapäisesti loppu, tarjolla oli vain valmiiksi koottuja ja käpälöityjä versioita, mitä en mukaani huolinut. Cd-kokoisia laatikoita olisi kyllä vielä ollut, mutta tarvitsen myös isompia. Laatikot voimme kuitenkin käydä ostamassa toisella kertaa, ne ei vaadi isoa autoa kuljetukseen. Mutta täytyy ihmetellä, että miten paljon tavaraa farmariauto vetää... Auto oli lähes tyhjä vielä noiden minun ostosten jälkeen!

355262.jpg

355263.jpg

355261.jpg

Lauantai-illan kokosimme kirjahyllyä. Naulakon kokosin jo päivällä. Ilta venyi pitkäksi, kun piti vielä saada kaikki kirjat saman vuorokauden puolella hyllyyn. Sunnuntaina olin jo aamusta pyykillä ja innostuin siivomaan meidän vaatekaapit. Kesävaatteet joutuivat varastoon ja osa etenkin lasten vaatteista kirpputorille menevään lootaan. Siinä sivussa tuli siivottua myös liinavaatehyllyt. Tulipa meidän kaapeista siistejä! Tänään haluaisin järjestää vielä lapas- ja pipolaatikot.

Mutta nyt aamutoimiin ja töihin!