Viime päivät olen pilannut kiroamalla useamman nettiyhteyksiä tarjoavan firman.

Firma nro 1 on edullinen, mutta yhteys valitettavasti pätkii koko ajan. Siis ihan koko ajan ja joka päivä tätä nykyä. Netissä surffaaminen on enemmän piinaa kuin nautinto. Puhelimeen ja viesteihin vastataan, mutta palvelussa ei ole aina kehumista. Siispä päätin vaihtaa liittymää.

Firma nro 2 tarjoaa keskihintaista liittymää, mutta puhelinpalvelua ei käytännössä ole. Siis puhelimella firmaan yhteyden saaminen on lähes mahdotonta ja jos siinä onnistuu, niin vastauksia ei ainakaan saa, palvelusta puhumattakaan. Paitsi ensimmäisellä kerralla, jolloin erehdyin tilaamaan määräaikaisen liittymän 12 kuukaudeksi. Liittymän, jonka piti saapua pari viikkoa sitten, mutta ei ole tullut vieläkään. Kaikenlaisia selityksiä ja ympäri pyöreitä vastauksia.

Firma nro 3 olisi kuulema hyvä, mutta heidän liittymät ovat kalliimpia. Valitettavasti heilläkin on "juuri tällä hetkellä ruuhkaa" kroonisesti. Joten en ole saanut edes tarjousta kysyttyä. Sitä paitsi olen seuraavan vuoden naimisissa Firman nro 2 kanssa tahtomattani.

Täytyy sanoa, että tämän asian tiimoilta on muutama ärräpää päässyt. Sen voin todeta, että kovin uskollista ja hyvää asiakasta minusta ei Firma nro 2 saa. Koska he väittävät, etten voi purkaa sopimusta, josta en ole saanut paperia enkä mitään materiaalia ja toimitus on unohtunut kokonaan, aion olla myös hankala. Joka kerta, jos netti pätkii, niin istun vaikka koko illan puhelimessa saadakseni sanoa, että teillä on *** liittymä. Ja heti kun 12 kk tulee täyteen, niin liittymä vaihtuu.

Mutta täten rakkaat lukijat, minusta ei saata kuulua tätäkään vähää vähään aikaan, liittymää odotellessa. Nykyinen liittymä päättyy tämän kuukauden loppuun. Joten so long.

Sori Gandhi.