En ole jaksanut kirjoitella joka päivä onnellisuuden aiheita, koska se alkoi käydä liian sitovaksi. Ei vaativaksi, koska ainahan aiheita keksii. Mutta en pidä mistään ylimääräisistä velvotteista, vaan haluan tehdä mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Kun lakkaa tuntumasta, niin voi lopettaa. Sikäli kuin ei ole kysymys elämää suuremmista asioista, kuten perheestä huolehtimisesta tai töissä käymisestä. Tarkoitus ei suinkaan ole kuulostaa liian huolettomalta. Mutta ihmiset luovat itselleen liikaa paineita kuvittelemalla, että esimerkiksi jalkojen rasvaus iltaisin on tehtävä vaikka henki menisi. Tämä nyt vain tällaisena hassuna esimerkkinä karheajalkaiselta naiselta.

Nyt asiaan ja höpötys sikseen. Halusin kertoa omasta onnellisesta elämästäni. Mielelläni yleistäisin, että näin elävät 30- ja risat-naiset. Mutta ei taida pitää paikkaansa. Nykyään ikäkin on asennekysymys ja pelkän iän perusteella ei voi paljoa ihmisestä olettaa. On niin monia muitakin taustamuuttujia. No joo, taas meni höpötykseksi. Nyt se tulee:

Tuhlaaminen = Ruokakauppaan meni reilusti yli parisataa euroa ja päälle lasten kevätjuhlavaatteet, silmälasit ja koiran varusteet. Ja yksi olut.

Täydellinen viikonloppu = Mies, lapset ja lemmikit kaikki kotona. Nukkuminen pitkään ja päälle parit päiväunet.

Ihana lauantai-ilta = Lapset nukkuu ja miehen kanssa katsotaan elokuvaa. Paitsi jos teen käsitöitä ja unohdan elokuvan.

Suloinen sunnuntaiaamu = Käsitöitä, kun fiksumpi puolisko on vielä untenmailla.

Syöminen ulkona = Parvekkeella nautittu olut (se jo monta kertaa mainittu), intialaisia papad-leipiä, haukea intialaisittain, salaattia oliiveilla ja jälkiruoaksi mangososetta pilttipurkista.

Ulkomaanmatka = 1,5 tuntia parvekkeella auringonpaisteessa naapurien eksoottisia kieliä kuunnellen.

Uskokaa tai älkää, mutta en kaipaa elämääni yhtään tämän enempää actionia. Ystäväni patistaa minua mieheni kanssa viettämään iltaa ja he ottaisivat lapset hoitoon. Mutta mitä minä vapaaillalla? Olen onnellisempi kotona lasten kanssa jotain käsityötä nyhrätessäni.

Nyt täytyy lähteä nauttimaan tiskikoneesta. Boheemin elämän tuotteet eli likaiset astiat pursuavat tiski- ja keittiönpöydällä. Sitten katsomaan Salkkareita. =)