Nuppu ei ole edelleenkään oppinut sisäsiistiksi. Toki Nuppu osaa pissiä paperille tai ainakin paperin viereen. Matot saavat olla Nupulta rauhassa niin kauan, kun en laita mattoa keittiöön. Nupun näkemyksen mukaan keittiön lattia on yhtä kuin pikkukoiran vessa. Kai tässä vaan kärsivällisyyttä kysytään, toteaa höslän pikkukoiran omistaja. Nupun velipoika kuulema ei enää moista sisälle pissimistä harrasta kuten ei kai moni muukaan puolivuotias. Nupun Onni-veli tosin oppi myös aiemmin paperille pissimisen jalon taidon.

Eilen teimme koiran omistajan suuren synnin numero 2. (Numero 1 oli markettiruoan syöttäminen, josta kerroin aikaisemmin.) Nyt otimme flexin käyttöön. Minä sain kävelylenkkiini hieman rauhaa, kun kulkeminen ei ollut aivan yhtä poukkoilevaa flexin joustovaran takia. Kävimmekin tavanomaista pidemmälle lenkillä, kun lenkkeily ei ollut niin hermoja raastavaa hinaamista hihnassa. Synnin tästä tekee se, että olen kuullut kohtuullisen monelta taholta, että flexin vapauden makuun päästyään pentu on todella vaikea opettaa nätisti hihnassa kulkemaan. Noooh, minullahan on tunnetusti tapani tehdä asiat aina vaikeimman mukaan.

Tyttäreni ilmoitti juuri, että pesukoneessa pyörii pyykkien lisäksi kourallinen koiran koulutusnameja. Keittiön lattian pesuunkin pitäisi tästä kohta suunnata, kun on vasta iltavuoroon meno ja keittiön lattia on tahmea pissistä.