Sain tämän viestin sähköpostiini ja tämä on niin totta. Joten laitan sen tähän kaikkien halukkaiden luettavaksi sen sijaan että sähköpostiterrorisoisin harvoja valittuja.

Minusta tulee onnellinen, kun...
Ihmiset vakuuttelevat itsellensä, että elämä muuttuu paremmaksi kunhan on mennyt naimisiin, saanut lapsen, sitten toisen.
Sitten ollaan turhautuneita, koska lapset eivät ole tarpeeksi vanhoja ollakseen tyytyväisiä ja että itse olisi tyytyväisempi, jos he olisivat.
Sen jälkeen ollaan turhautuneita siitä, että on teinejä, jotka pitäisi käsitellä oikein. Ilo tulee olemaan suuri, kun he kasvavat siitä vaiheesta.
Sitä uskottelee itselleen, että elämästä tulee täydellinen, kun partneri ottaa itseään niskasta,
kun hankkii uuden auton, kun pääsee sille matkalle sitten kun on eläkkeellä. Totuus on, että ei ole olemassa parempaa tilaisuutta arvostaa elämää kuin tässä ja nyt.
Ellei nyt, niin koska? Elämäsi on aina täynnä muutoksia. On parasta vain myöntää tämä itselleen ja päättää olla onnellinen kuitenkin.Onnellisuus on tie.
Joten arvosta jokaista hetkeäsi ja arvosta sitä vieläkin enemmän,koska olet saanut jakaa sen jonkun erityisen kanssa.... ja muista, että aika ei odota ketään. Joten älä enää odota.... kunnes olet maksanut koko autosi, kunnes hankit uuden auton tai kodin, kunnes lapset muuttavat kotoa, kunnes alat opiskella taas, kunnes lopetat opinnot, kunnes laihdut 10 kg, kunnes lihot 10 kg, kunnes pääset naimisiin, kunnes eroat, kunnes saat lapsia, kunnes pääset eläkkeelle, kesää, kevättä talvea, syksyä, kunnes kuolet. Ei ole olemassa parempaa aikaa olla onnellinen kuin nykyhetki.
Onni on matka, ei määränpää.
Joten tee työtäsi niin kuin et tarvitsisi rahaa,
rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu
ja tanssi niin kuin kukaan ei näkisi sinua. Jos haluat ilahduttaa jonkun päivää, niin lähetä tämä viesti sellaiselle henkilölle, josta pidät. Niin minäkin tein!