En ole kirjoitellut televisio-ohjelmista syystä, etten katso paljoa telsua. Ajattelin nyt kuitenkin mainita pari koko perheen suosikkiohjelmaa.

Ykkössuosikki on Talent. Talentissa ehdoton suosikki on Manmeet Sing. Jos jolta kulta on showt menneet ohi, niin kurkatkaas tästä linkistä. Viime sunnuntaina äänestimme häntä kolmen äänen voimalla, vaikka yleensä en harrasta maksullisia äänestyksiä. Mutta tuossa pojassa on virtaa kuin pienessä Duracell-pupussa. Eikä nuo showt ole ilman harjoittelua tullut, sen verran tansseissa on koreografiaa ja vauhtia. Tuosta pojasta tulee vielä jotain!

Toinen arki-illan vakkariohjelma on Salkkarit. Se tulee sopivaan katseluaikaan eikä tarvitse muistella päivän nimeä, koska tulee joka arki-ilta. Jokainen voi tietysti olla omaa mieltään sen sopivuudesta 9- ja 11-vuotiaille. Tiedän, että monet vanhemmat eivät anna lasten ohjelmaa katsoa. Minusta televisiosta tulee väkivaltaisempaa ja huonompaakin ohjelmaa. Toisaalta Salkkarien avulla voi käsitellä monia asioita, mitkä valitettavasti vaan ovat totta nykypäivän maailmassa. Alkoholi, huumeet, pedofiilia... Valitettavasti kaikkea löytyy meidänkin asuinalueelta. Lasten olisi hyvä tietää kyseisistä asioista jollain tasolla, jotta osaisivat varoa. Jos ei koskaan ole varoitettu "namusedistä", sinisilmäiset lapset voivat mennä helpommin heidän mukaan.