Papupallerot
keitetettyä riisiä (minulla sattui olemaan basmatiriisiä)
tölkki kidneypapuja chilikastikkeessa
hieman juustoraastetta
sipuli
mannasuurimoita (minulla oli rawaa, mutta periaatteessa kyseessä on intialaiset mannasuurimot, joten suomalaisetkin käynevät yhtä lailla)
pussi tacomaustetta
soijakastiketta
makeaa thai-chilikastiketta
persiljaa
Vehnäjauhoja paistamiseen
Valmistus:
Kaikki raaka-aineet massaksi monitoimikoneessa. Mausteita maun mukaan ja mannaryynejä sen verran, että massasta tulee muotoiltavaa. Pyörittele pallot vehnäjauhossa ja uppopaista öljyssä.
Tänään söin eilisistä jämistä tuunattua pitsaa.
Jämäpitsa
edellispäivän pitaleipiä (myös tortillaleivät tai mitkä tahansa muutkin leivät käy)
margariinia tai muuta rasvaa
tomaatteja
edellispäivän papupalleroita
jalopenorenkaita
juustoa
Valmistus:
Voitele leipä, lado päälle tomaattirenkaita, halkaistuja papupalleroita ja jalopenorenkaita. Peitä koko komeus juustosiivuilla tai -raasteella. Lämmitä mikrossa, kunnes juusto on sulanut.
Minä en yleensä malta kovin monimutkaisia eväitä rakentaa, joten tällaiset kolmen rivin ruokaohjeet ovat lähinnä minun sydäntä.
Kommentit