Rakkaat blogini lukijat, olette varmaan ihmetelleet, minne olen kadonnut. Täällä ollaan ja elossa vielä toistaiseksi. Erinäiset kivut ja säryt ovat kyllä vaivanneet viime aikoina ja ne ovat yksi suuri syy, miksi en ole koneelle istahtanut viime aikoina. Polvisärystä silmäkivun kautta kauheaan ristiselkäsärkyyn.

Silmän värikalvon tulehdus on tehnyt minusta tilapäisesti puolisokean. Onneksi olen toipumaan päin, ainakin toivon mukaan. Polvi- ja selkäsäryt muistuttavat minua lihaskunnosta huolehtimisen tärkeydestä, johon aion ihan aikuisten oikeasti nyt panostaa. Varsinkin kun työpaikan maksamaan liikuntarahaankin saatiin reilu 50 % indeksikorotus. Alan olla jo hölmö, jos en moista etuutta hyödynnä.

Toinen syy, miksi ei ole tullut tänne päivityksiä, on yksinkertaisesti aikapula. Kyllä kahden lapsen ja yhden koiran taloudessa riittää touhua ilman tietokoneella istumistakin. Varsinkin jos meinaa laittaa ruokaa itse, kuntoilla, kouluttaa koiraa ja auttaa lapsia läksyissä. Ja siivotakin pitää joskus... Mutta elossa ollaan ja päivityksiä tulee, kun on jotain asian tynkää mielessä. =)