Tänään päätin laittaa ruoaksi palak paneeria eli kotijuustoa pinaattikastikkeessa. Heti alkumetreillä leikkasin sormeeni kaksi haavaa, koska sipuli pomppasi sormien ja veitsen välistä pois. Mies tuli hätiin paikkaamaan minut ja pilkkomaan loput kasvikset. Minä päätin uppopaistaa juuston, joka lörähtikin sulaa kuumassa rasvassa. Lopetin sitten miehen ystävällisestä kehoituksesta juuston paistamisen ja aloin valmistaa kastiketta. Heittelin rohkeasti (ohjeen mukaan) mausteita pataan ja keittelen soosia. Sitten tuli maistamisen aika. Hmm... Eksoottista. Lapseni kieltäytyivät syömästä moista evästä ensin kiltisti maistettuaan. Minä ja mieheni söimme urheasti partaäijän voimalla. Mutta hei, tämä oli terveellistä koti ruokaa ja näyttikin herkulliselta. Vikaa ei ollut muuta kuin maussa.

Joskus mietin, olenko surkea kokki luonnostaan vai harjoituksen puutteesta? Jos harjoittelisin enemmän, tulisiko minusta hyvä kokki vai sormeton kokki? =/