Koiravauvan kehitys on mahdottoman nopeaa. Taas täytyy kehua heti alkuun, että eilen ei tehty yhtään kakkaa sisälle, mutta neljät kakat ulos. Pissimisen kanssa on vähän toinen juttu, mutta onhan niitä pisuja uloskin tullut.

Nuppu on harjoitellut portaiden kiipeämistä. Tiistaina kaksi rappusta meni ylös pungertaen vaivalloisesti. Eilen illalla jo koko pitkät raput menivät juosten ylös asti. Siinä ei meinaa ihminen perässä pysyä, kun meidän pikku pupunen pinkoo raput ylös. Alasmenoa ei olla vielä edes kokeiltu, kun raput on melko jyrkät ja suuret Nupulle, joten nenälleen niissä saattaa mennä.

Riehuminen on välistä aivan hurjaa. Juostaan, purraan ja välillä riemusta haukahdellaan. Pureminen on välistä niin mahdotonta, että Nuppu pitää laittaa makuuhuoneeseen jäähylle. Komennotkaan kun eivät aina auta. Makuuhuoneesta tulee sitten hetken päästä nöyrä tyttö, ainakin kymmenen sekunnin ajan. Sitten saattaa jo aresti unohtua. Mutta toiveajattelua on, että Nuppu on ihan pikkuisen jo rauhoittunut, kun on komennettu, lopetettu leikit ja viimeisenä keinona laitettu jäähylle liian puremisen takia. Ollaan koetettu keksiä rauhallisia leikkejä, mutta Nuppu ei oikein jaksa semmoisiin keskittyä. Enemmän kiinnostaa leikkikaverin käsi, kuin se, minne käsi osoittaa. Kumpi käsi-leikki nyt välillä jotenkin onnistuu.

Nupperoiselle on hakusessa pentukavereita. Olisi kiva, jos olisi toinen samankokoinen leikkikaveri. Toki hauva voisi olla erirotuinen ja aikuinen, kunhan olisi ystävällinen ja leikkisä.

Eilen pyöräilin pojan kanssa Prismalla ja tyttären kanssa Isossa Omenassa. Ostettiin Nupulle autoon turvavaljaat, paria sorttia keksejä koulutusta varten ja pentukong. Kong on tietysti vaaleanpunakirjava ja Nupusta ihana, vaikka ilman herkkujakin.

Tässä pari eilistä otosta Nupperoisesta. Ylemmässä kuvassa Nuppu istuu pyynnöstä. Istumiskäskyn se osasi jo tiistaina! Tosin aina ei huvita istua, kun riehuminen olisi kivempaa. Alemmassa kuvassa nukutaan niin suloisena.

732424.jpg

732425.jpg

Käykää toki katsomassa Nupun ja sisarusten kuvat myös kasvattajan nettisivuilla. Nupun virallinen nimi on Muskettikoiran Simasuu.

Ja nyt eikun siivoamaan. Pitää rueta imuroimaan hiekkaa lattialta ja pesemään pisuja.