Taas on vierähtäny tovi, kun olen viimeksi kirjoitellut. Aamuisin pääni on pullollaan ajatuksia, mutta kyllä ne päivän mittaan päästä karisevat. Illat ovatkin sitten sellaista hulabaloota, ettei ehdi juuri kirjoittelemaan. Tänään sain vapaaillan partiosta, joten ehdin maksaa laskuja ja järjestellä kaikki postiluukusta viime aikoina tulleet tärkeät paperit oikeisiin kansioihinsa.

Liikunta on jäänyt taas viime aikoina, koska olen panostanut terveelliseen kotiruokaan. Kaupan einekset alkavat tulla jo korvista, joten olen koettanut löytää aikaa kotiruoan tekemiseen. Lindströmin pihvit kävivät kaupaksi kuin häkä, kaikki 18 pihviä meni kerta istumalta. Kinkkukiusaustakaan ei paljoa jäänyt tähteeksi. Nakkikeittoa keitin perinteisesti 3 litraa, joten se ei kesken loppunut. Tämän lisäksi olen koettanut keksiä jotain vihannesta ja hedelmää höysteeksi, jos vaikka omakin väsymys vähenisi vitamiinien myötä. Mutta joudun siis valitsemaan illalla, käynkö lenkillä vai laitanko ruokaa. Illat ovat niin lyhyitä ja lasten läksyt vievät aikaa minultakin.

Tänään ostin retroradion Clas Ohlssonilta. Minä pidän vanhoista tai ainakin vanhan näköisistä asioista. En tiedä miltä vuosikymmeneltä radion tyyli on, mutta se on sellainen puujäljitelmäpintainen loota. Se heti iski silmään muiden radioiden keskellä. En tykkää liian moderneista jutuista, ne ovat jotenkin niin kylmiä. Vanhan ja säälittävän näköinen radio on ihana.

Syy, miksi radion ostin, on että haluaisin kuunnella kunnon rokkia. No, nyt ei sitten kuulukaan Radio Rock. Hitsipilli. Onko sekin vaan hesalaisten ja muiden kaupunkilaisten oikeus? Eikö täällä peräkorvessa kuulu edes radio...? Päivät kuuntelen töissä poppia ja se alkaa tulla jo korvista ulos. En toki ole hylännyt Bollywoodia, mutta tasapainon vuoksi mieleni vaatii kunnon räminää. Ongelmaksi on nyt muodostunut, etten ole koskaan pitänyt raskaasta musiikista. Siis ennen. Nyt sitten en tiedä, mistä pitäisin. Tykkäsinhän minä toki Bon Jovista, mutta liekö se niin kovin raskasta? Sitä paitsi tykkäsin Bon Jovista paitsi ihanan äänen, myös raamikkaan ulkomuodon takia. Jahas, taas karkasi tämä juttu käsistä. Joka tapauksessa, toiveissa olisi nyt, että te paremmin rockmusiikkia tuntevat suosittelisitte jotain bändejä, jotka teistä on hyviä. Scorpionseja on jo suositeltu. Meinaan vaan, jos hankkii jonkun levyn, niin ei viittis ihan summassa levyosastolta levyä mukaansa napata.

Lisäksi olen viime aikoina ajatellut, että hankkisin öljyvärit ja alkaisin maalaamaan. Lapsille omat pensselit käteen myös. Monet ajatukset pyörivät päässä kuvina ja ne olisi kiva työstää maalaten. Tiedä sitten, tulisiko siitä yhtään valmiimpaa kuin isäni kynsikkäistä, jotka aloitin teini-iässä ja ovat vieläkin kesken.

Tässäpä näitä kuulumisia taas tuli viikoksi. Nyt lähden laittamaan lapsia nukkumaan ja selaamaan kenties Oliviaa, joka ei kyllä ole lehti meikäläisen makuun. Miten kukaan jaksaa lukea niin monta juttua kauneudesta ja muodista? EVVK.