Tämä viikonloppu on sujunut hyvin pitkälti siivotessa, raivotessa ja lipastoa kasatessa miespuoliskon säätäessä digiboxia. Minua vaivaa jonkin sortin burn out, hermot on kireällä 24h/7vrk. Viikonloppuisin tuntuu, ettei selviä kaikista kotihommista ja sit vielä haalii niitä vielä lisää. Lipaston kasaamiseen meni varmasti valehtelematta kuusi tuntia. Mutta hienohan se on kuin mikä, vaikka Nappis kävi jo kulmaa saman tien maistamassa.

Nyt on pakko laittaa jarruja. Päätin, että sunnuntaille en kirjoita mitään kalenteriin tästä lähtien. Sunnuntait on pyhitettävä perheelle, television katselulle ja käsitöille. Ruokaa voi sentään laittaa, kun sitä arkena ei tulekaan niin paljoa värkättyä.

Mies ähräsi digiboxin kanssa koko viikonlopun ja huuteli minua välistä apuun. Siihen totesin, että älä puhu mulle siitä karmeasta boxista. Jos ei toimi, anna olla tai heitä partsilta alas. Tämä kertonee aika paljon meikäläisen mielentilasta tänä viikonloppuna. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Boxi onneton toimii ainakin jotenkin. Varmaan kauhusta, että saa kylmää kyytiä, jos ei ala pelittää.

Siivouksesta vähän luistin, kun olisi loppuneet jo vuorokaudesta tunnit muuten. Siivosin sillai kevyttä pintasiivousta metodilla. Nappiksellakin oli tänään massu sekaisin. Onneksi raukka on oppinut jo sisäsiistiksi, joten valtaiset kakkakasat oli yöllä väännetty paperille.

Sisustusvimmassani olen edennyt kukkaruukkuihin. Ohjeita googlatessani löysin tämmöisen blogin. Mosaiikkiruukut olisivat todella hienot, kun vaan joku vähän neuvoisin alkuun. Ja tuommoisia ruukkuja voisi tuunata koko perheen voimin.