Ajattelin tähän laittaa näytille, mitä kaikkea olen viime aikoina saanut aikaiseksi. Vaikkei kaikki ihan puhdasoppista tuunausta olekaan.

Tässä ensimmäiseksi pesukoneväreillä tuunattuja käsipyyhkeitä. Alkuperäinen oli suurinpiirtein valkoinen, käytössä nuhjaantunut epämääräiseksi. Tämä on sitä aitoa tuunausta. Täytyy kyllä todeta, että likatahrat eivät värillä häviä. Ehkä musta väri peittäisi ne kokonaan. Mutta sainpahan paremman värisiä pyyhkeitä.

512348.jpg

Tämä on kahvipusseista tehty pannunalunen. Askartelin sen Savon reissulla. Tätä sanotaan risainaamiseksi. En tiedä, ken keksi termin. Mutta siis vanhasta tuotteesta jotain uutta ja erilaisista.

512353.jpg

Tässä sopivasti kevään korville valmistunut pipo-lapas-kaulahuivisetti. Kuva on hieman epätarkka, mutta voi tulla paikanpäälle ihailemaan paremmin. Tämä on ihan perinteistä käsityötä uusista villalangoista.

512367.jpg

Tällainen farkkuhame syntyi henkkamaukan lempifarkuistani. Tämä on ehkä risainaamista, vaikka joku voisi sanoa tuunaamiseksikin... En tiedä, missä se raja menee?

512382.jpg

Ja jatkoa seuraa...