Intia-yhteisömme uutisreportteri Simran oli bongannut tällaisen rottauutisen Hesarin nettisivuilta. Kyllä minustakin rotat ovat söpöjä, mutta täytyy sanoa, että jäisi tuo lattia suutelematta. Niinkuin olisi pitänyt Gerenkin jättää Shilpan pussailu vähemmälle. Erilaista on elämänmeno Intiassa kuin Suomessa.

Meidän rotat ovat ronkeleita. Niiden mielestä Chappi-koiran ruoka oli ehdottomasti hyvää, mutta nyt ostettu toisen merkkinen penturuoka ei ollenkaan vedä vertoja sille. Syöhän sitä, jos oikein nälkä on. Suba Rat-seoksessa parhaita on ne koiranruoan näköiset pallerot ja jyviä nyt ei kukaan itseään kunnioittava rotta syö. Jyrsijöiden herkkupussin seos on tarkoitettu joillekin mammarihiirille, koska siitäkin vain harvat ja valitut herkut uppoaa arvoisien leidien massuun.

Lakulla on lähtenyt karvaa selästä. Pattia siinä ei kuitenkaan ole, mutta olisiko jotain ihoärsytystä. Vohveli siitä vielä rapsutteli, jotta viimeisetkin karvat pian irtoaa. Laku on muuten ollut meidän tervein rotta, koska se on ainut, jonka keuhkot eivät rohise ollenkaan. Tosin perjantaisin kynsienleikkuuepisodin jälkeen Laku on ollut vähän herkkänä. Joka kerta, kun yritämme pyydystää sitä sängyn alta häkkiin, se piippaa jo ennen kosketusta varoittaen "Apua, minuun sattuu kohta!". Vaikkei me kyllä mielestämme satutettu kynsienleikkuussakaan. Pienestä rotasta on vaan niin ahdistavaa olla siinä sylissä tiukassa otteessa. Eikä me saatu leikattua kynsiä kuin kahdelta rotalta, molemmilta vain yhdestä käpälästä. =/