Koska kaikkialla on hirmuisesti meemejä, niin kehitänpä minäkin yhden. Eli laitan kysymykset ja omat vastaukset, vastailkaa muutkin tänne tai omaan blogiinne.

1. Mitä sinulla on päällä nyt?

Minulla on työvaatteet eli tummanharmaat samettipintaiset lempihousut ja marjapuuron värinen kauhtunut villatakki, sekä ystävän siskolta peritty neule-T-paita. Tietysti lisäksi pakolliset alusvaatteet ja sukat. Nämä ei siis työaikana pidettävät vaatteet, vaan töihin mennessä ja sieltä tultaessa päällä olevat. En ole jaksanut vielä edes vaatteita vaihtaa tälle päivää.

2. Mitä sinulla oli viimeksi päällä töissä/koulussa/muussa virallisessa paikassa kodin ulkopuolella?

Yllä olevat vaatteet olivat päällä. Töissä käytän valkoisia housuja ja milloin minkäkin väristä työpaitaa. Jalassa töissä on sandaalit, jotka ovat hyvät urheiluun, mutta niillä voi kompastua, jos ne jää vaikka maton reunan alle. =/

3. Uusin vaatehankintasi?

Äh... Jos ei lahjaksi saatu käytettyjä vaatteita lasketa, niin ehkä uusimmat hankinnat ovat viime syksynä Prismasta alennusmyynnistä ostetut kaksi syys/kevättakkia. En pidä kummastakaan.

4. Vanhin vaatekappaleesi?

Varmuudella ei voi mitään sanoa, koska osa lempivaatteistani on hankittu käytettynä kirpputorilta. Joten todellisesta iästä ei ole tietoa. Mieleen tulee kuitenkin ensimmäiseksi farkkulappuhaalarit, jotka äiti osti minulle lukioaikana. Ihan täydelliset ne ei olleet silloinkaan, mutta ihan hyvät kuitenkin. Nyt ne ovat kohtuullisen epämuodikkaat olleet jo viimeiset 10 vuotta, mutta ah, niin mukavat. Muutaman kerran ole niitä vakavasti koettanut kirpputoripussiin työntää, mutta ei raaski. Mietin myös niiden tuunaamista esimerkiksi hameeksi, mutta ei. Lappufarkut on lappufarkut, eikä niistä muuta saa tehdä. Maha- ja sivutaskuihin mahtuu uskomaton määrä tavaraa ja muutenkin ne ovat supermiellyttävät. Ikää haalareille tulee karkeasti arvioiden reilut 15 vuotta.

5. Lempivaatteesi?

Ensimmäisestä sijasta taistelee kirpputorilta ostetut ruskeat trikoosamettiset pöksyt ja talouskoulussa 10 vuotta sitten ommellut maastokuvioiset lökäpöksyt. Maastopöksyt voittaa kuminauhan mitalla. Noissa kirpparihankintahousuissa on aavistuksen verran tiukka kuminauha. Tai oli silloin 8 vuotta sitten, kun ne hankin.

6. Hirvein vaatekappaleesi, josta pitäisi pikimmiten päästä eroon?

Ne Prismasta ostetut takit. Heti kun löydän paremman tilalle, niin saavat siirtyä UFF:n hoiviin.