Saimme miehen kaverilta lainaksi muovikassillisen Intiasta tuotuja Bollywood-elokuvia, joten vähään aikaan ei tarvitse bollyleffojen perään kysellä. Viime yön unirytmin sotkimme sitten sujuvasti katsomalla kolmetuntisen Bhool Bhulaiyaa-elokuvan, jota Natalia blogissaan kehui. Niinpä en viitsi itse elokuvaa sen kummemmin selostaa, vain voitte käydä lukemassa selostuksen kuvineen päivineen Natan blogista. Minä keskityn kertomaan oman mielipiteeni elokuvasta.

Jos olisimme arvanneet elokuvan jännittävyyden, olisimme laittaneet lapset ensin nukkumaan. Elokuvassa ei verellä herkuteltu eikä edes väkivallalla, mutta jännittäviä kohtia oli riittämiin. Aina yöllä kummitus heräsi... Tanssijattaren haamu oli saatu todella hurjan näköiseksi. Ei tietysti kauhistuta länsimaista, täysi-ikäistä katsojaa, mutta on aika kauhea lapsille katsella. No, lapset nukkuivat kyllä yönsä ihan kohtuullisen hyvin, onneksi.

Akshay oli elokuvassa taas vauhdissa omana hassuna itsenään. Elokuvassa oli kauniit kulissit, mutta sisältöä olisi jäänyt kaipaamaan vielä enemmän. Syvyyttä henkilöihin tai jotain.