Elämä on valintoja täynnä. Kuten nämä meikäläisen netin käyttöä koskevat valinnat. En milläään ehdi kirjoittamaan blogiini joka päivä, jos aion tehdä jotain muutakin. Eilen päälystin vinon pinon koulukirjoja kontaktimuovilla, tiskasin valtavan tiskivuoren ja tein viisi isoa foliovuoallista makaroonilaatikkoa, joista pakastin neljä. Tämän päälle kerkesin pikaiseen lukaista Natan ja Anuradhan blogit, sähköpostini ja Intia-yhteisömme sivut.

Jäinkin miettimään, mikä on tärkeämpää: lukea toisten blogeja vai kirjoittaa omaa? Jos ei ole aikaa molempiin... Ehkä ei kannata haalia kymmeniä blogeja luettavaksi, mutta hyvien ystävien blogeja tekee mieli seurata. Ehkä sitten välillä jätän omaani kirjoittamatta, jotta voin lukaista toisten kuulumisia. Tänä aamuna sitten ajattelin tänne vuorostaan jotain rustata.

Hindiä olen opiskellut edelleen bussissa. Eilenkin pohdin kielioppiasioita kotimatkalla. Ihmiset luulee varmaan, että ihan pimeä toi on. Mutisin bussissa itsekseni hindinkielisiä sanoja =) Ja aamusta naapurin kanssa jutustelua.

Äh, nyt on pakko lähteä toisten blogeja katsomaan, itsellä kun ei ole mitään järkevää asiaa. Ja mieli tekisi kirjoittaa sähköpostia ystävälleni Helenalle, mutta ei vielä aamusta kerkeä. Katsotaan jos illalla...