Jostain kumman syystä aika kulkee ihan hillitöntä vauhtia, varsinkin näin joulun alla. Kalenteri on aivan täyteen buukattu ja nyt se onneton menee vielä loppumaankin vajaan kolmen viikon kuluttua. Uutta kalenteria en vielä ole ostanut. Hankin sen sitten joulun jälkeen. Mutta jos joku tonttu tämän kuulee, niin siinä kalenterissa pitää sitten olla paljon tilaa joka päivälle. Tällä hetkellä käytössäni on aivan erinomainen Savon Sanomien kalenteri, mutta luonnollisestikaan lehti ei minulle lähetä sitä enää tänä vuonna, kun ei tule lehteäkään.

Viikonlopun vietimme Lahdessa ja lapset osallistuivat Yhtä Juhlaa-tapahtumaan, sillä aikaa kun äiti shoppasi itsensä näännyksiin. Tapahtuma oli kärsinyt hieman inflaatiota, kuten kaikki tätä nykyä. Viime vuonna tapahtuma oli kestoltaan pidempi, ohjelma oli hauskempi ja hinta taisi olla kuitenkin ihan sama. Kiva tapahtuma joka tapauksessa oli, mutta toivottavasti sama inflaatio ei jatku enää ensi vuonna. Minusta oli kiva tavata ystävääni Lahdessa. Shoppailu yksin on sitä paitsi kauhean tylsää.

Lapseni muistelevat Rauhan ja Lahjan viime viikkoista vierailua lähes joka päivä. Hanna kyselee, että milloin taas kaksoset tulevat kylään. Viikon suurin uutinen on kuitenkin sisareni Hennan uusi tyttövauva. Ei malttaisi odottaa joulua, jotta pääsee tuota pienokaista ihailemaan muutakin kuin kuvissa.

Mutta nyt pitää lähteä valmistautumaan töihin. Hyvää päivänjatkoa itse kullekin!