Meidän Nuppu-vaavikin on alkanut syömään viime aikoina todella hyvin. 3 x 2 dl koirannappulaa katoaa hauvan mahaan alta aikayksikön joka päivä. Sen päälle tulee vielä joskus lihaa, kanaa, raejuustoa tai riisiä sekä jonkinlainen kasa koiranpuruluuta, possunkorvaa ja koulutusnameja kourallinen tai kaksi. Mietin, pitäisikö ruoka-annosta taas lisätä? Vasta viime viikolla, vai oliko se tällä viikolla, lisäsimme annoskokoa. Kyllä syöminen painossa näkyy, tämän aamuinen lukema oli 6 600 g. Nuppu painoi 13.7. eli meillä vasta vähän aikaa oltuaan 2 600 g. Että laskekaa siitä... Onneksi omistajan paino ei ole ihan yhtä nopeaa tahtia noussut, vaikka noususuunnassa sekin taas on ollut. =/

Nuppu osaa monia temppuja, mutta räähkä se on vieläkin. Vesi-sitruunamehuseosta täytyy poloisen nenälle aina välistä ruiskaista, kun hampaat ei muuten irtoa ihmisten lahkeista. Iltahepuliin saa myös välistä häkkiä. Mutta ehkä Nappis on aavistuksen rauhoittunut.

Nuppu on nyt ekaluokkalainen. Etuhampaat ovat pudonneet sekä ylhäältä että alhaalta. Pienet punaiset pilkut vaan näkyy tilalla. Nupun eka oppitunti on takana ja paljon tulikin sillä kertaa asiaa. Nyt koetetaan muistella ohjeita ja toteuttaa käytännössä. Valokuvia Nappiksesta ei valitettavasti ole vieläkään teille näyttää. Ei olla paljoa kuvailtu ja ne vähätkin ovat kamerassa siirtämättä.

Mutta nyt so long baby, ehkä vielä nähdään. (Sitten kun se kauan odotettu ja vihattu nettiliittymä suvaitsee saapua.)