Nyt on torstaiaamu ja kohta pitäisi töihin kiiruhtaa. Hetki on kuitenkin aikaa jorista tänne.

Aamu vaikuttaa lupaavalta, lapset ovat molemmat heränneet ihan vapaaehtoisesti ja katsovat nyt tyytyväisinä lastenohjelmia telkkarista.

Minä olen niin tottunut, että joka kerta kun vilkaisen Natan blogia, siellä on jotain uutta. Niinpä olen ihan ihmeissäni, että eilen ei ole tullut mitään uutta. Nata, tämä ei suinkaan ole tarkoitettu syytökseksi, jokaisella meillä on muutakin elämää. Mutta tottumus on toinen luonto ja sinä olet aina ollut niin yliaktiivinen blogin kirjoittaja ;-)

Tämä viikonloppu vaikuttaa poikkeusviikonlopulta. Kultani sanoi, että hänen täytyisi siivota tänä viikonloppuna ja voi olla, että hän ei tule ollenkaan täällä käymään. =( Tämä on tietysti minusta perin juurin harmillista, mutta ymmärrän kyllä että joskus täytyy siivota kotona ja töiden jälkeen ei oikein kauheasti jaksa. Hänen ruotsalainen ystävänsä on tulossa kylään viikon päästä, joten kotona pitäisi olla jonkinlainen järjestys. Minä taasen mietin, että mitäs sitten tehdään tänä viikonloppuna?? Pitäisi siivota varmasti täälläkin, mutta se ei ainakaan tällä hetkellä vaikuta miellyttävimmältä vaihtoehdolta. Voitaisiin tietysti lähteä Lahteen, mutta siinäkin menee jonkin verran rahaa, jota minä niin mielelläni säästäisin velkojen maksuun =S .Samoin hylkäsin heti alkuun ajatuksen lähteä käymään Heurekassa, koska liput on sinne myös melko kalliit ja meitä on sentään kolme henkilöä. Joskus aion käydä ehdottomasti Heurekassa, mutta ei tänä viikonloppuna. Koska viime viikonloppuna olimme juuri Linnanmäellä. Kohtuus kaikessa. No, aika näyttää... Kiva olisi tavata ystäviä ;-) Ongelman muodostaa myös ruokakaupassa käynti. Jos kulta ei tule käymään autolla, joudun raahaamaan eväät Kampin ruokakaupasta.

Hitsi, nyt pitää mennä...