Eilen en kirjoittanut mitään. En ole ihan yhtä ahkera, kuin Natalia, joka jaksaa kirjoittaa blogiinsa joka ikinen päivä. Ainakin mitä minä olen hänen blogiaan lukenut, aina siellä on jotain uutta.

Natalia oli lastensa kanssa meillä yötä. Söimme intialaista ruokaa ja katsoimme elokuvan Mohabbattein. Tästä voi lukea Natan blogista, koska olen laiskalla tuulella enkä jaksa rueta samaa kirjoittamaan tänne uudelleen. Elokuvastakin olen melko samaa mieltä Natan kanssa, liikaa liian uskomattomia juttuja jopa meikäläiselle.

Joka tapauksessa oli kiva, kun he kävivät kylässä. Kaksosilla oli mukavia juttuja. Niinhän sitä sanotaan, että lapset ovat ihania, kun eivät ole omia. Vaikka kyllähän kaikki omista lapsistaan pitää, mutta joskus epäilemättä iskee väsymys, kun hoitaa pieniä lapsia 24h.

Tänään olo muuten melko tyhjä, eli pää ei pursua juttuja, joten ajattelin kertoa tuon Kaakana-vitsin:

Savolaisukko ja helsinkiläismies lähtivät lintumetsälle. Helsinkiläinen oli jo ampumassa yhtä lintua, kun savolainen huusi, että "Elä ammu, se o kaakana!". Helsinkiläinen jätti linnun ampumatta, mutta jäi miettimään, että mikä lintu se semmoinen kaakana on. Seuraavalla kerralla Savossa vieraillessaan helsinkiläismies sattui kuulemaan laulettavan "Kukkuu, kukkuu, kaakana kukkuu". Tästä helsinkiläinen hoksasi, että käkihän se kaakana tietysti on!

No juu, eihän se käki ollut, kun ammuttava lintu vaan oli liian kaukana... Että tällaisia kieliongelmia voi tulla savolaiselle ja helsinkiläiselle keskenään. =)

Blogille pitäisi löytää "täydellinen" ulkoasu. Vielä en ole mieleistäni taustaa löytänyt, enkä osannut blogitaustojen tekijöiltä tilata, koska en oikein tiedä edes mikä aihe siinä pitäisi olla. Mutta kaikki ajallaan.

Tänään muuten opiskelin jo hieman hindiä! Kertasin tosin vanhoja juttuja, mutta sieltä se lähtee...