1. Banaanilaatikoiden alkuperäinen tehtävä on toimia banaanien kuljetuslaatikoina. Tässä tehtävässä ne toimivatkin mallikkaasti. Luulisin.

2. Banaanilaatikot ovat oivallisia muuttolaatikoita vahvuutensa, tasakokoisuutensa ja kohtalaisen helpon saatavuutensa tähden.

3. Banaanilaatikoista voi rakentaa erilaisia huonekaluja, kuten kirjahyllyä tai eri korkuisia tasoja kukille tai koriste-esineille. Hindujumalani ovat oikein tyytyväisiä banaanilaatikkopinoista rakennetulla tasollaan. Kirjahyllyn ongelma on, että kirjat ovat yleensä alimmassa banaanilaatikossa.

4. Banaanilaatikot ovat käteviä tavaroiden varastoimiseen. Olen vienyt kesävaatteita ja -kenkiä banaanilaatikoissa varastoon.

5. Banaanilaatikoista voi askarrella rottahäkkiin rotille tasoja. Rottani olivat niihin oikein tyytyväisiä. Tällä hetkellä rotilla on kuitenkin maja nurinpäin käännetystä banaanilaatikosta. Sekin on niistä oikein hauska.

6. Banaanilaatikosta voi askarrella koiran pedin. Tänään rakensin tulevalle hauvavauvalle banaanilaatikkosängyn ja lootan kannesta tuli vielä hieno katos petiin.

Lisää ideoita otetaan vastaan...

T: Usean banaanilaatikon onnellinen omistaja