Tänään on taas maanantai ja käytin jo aamusta lapsia hammaslääkärissä. Mahottoman hyvät hampaat on kuulema lapsilla =) Onhan niitä varmaan ihan hyvin hoidettu, mutta meidän ruokavaliomme ei kyllä ole ihan hammasystävällisimmästä päästä. Joten rohkenen väittää, että kyllä perimällä on aika iso vaikutus hampaiden kuntoon. Minun suvussani on aika monella melkoisen hyvät hampaat.

Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut ja nyt voi sitten niiden syyksi laittaa tämän väsymyksen. Tosin samaa väsymystä on jo jatkunut ties kuinka monta viikkoa tai kuukautta, joten ehkä ei kaikki ihan pikkujouluista johdu. Pitäisi tosiaan tsempata ruokavalion kanssa ja koettaa jostain löytää aikaa liikunnalle. Kumpikaan ei kyllä onnistu, ennen kuin löytyy oikeanlainen motivaatio asioihin. Oisko jolla kulla vinkkiä, mistä saisi innostusta kyseisiin asioihin?

Nyt lähden tästä koneen äärestä kököttämästä ja siirryn vaikka telkan ääreen... Tunnin päästä lähden sitten töihinkin päin suuntaamaan. Hyvät päivän jatkot kaikille!