Suuri osa lukijoistani varmasti tietää, miten pitkiä viimeisen kuukaudet ja viikot ovat, kun odottaa vauvaa. Karvaisen vauvan odottaminen ei tunnu yhtään helpommalta. Viime perjantaina saimme jo pentueesta kuvia neljän vuorokauden ikäisenä. Nyt odotan kärsimättömänä uusia kuvia silmien auettua.

Tuire Kaimion Pennun kasvatus-kirjan ensimmäiset luvut on sisäistetty, eli ainakin tiedetään miten valmistaudutaan pennun tuloon ja toimitaan ensimmäiset päivät sen kanssa. Olen ihmetellyt, miten joidenkin koirat osaavat käyttäytyä hienosti ja tehdä monenlaisia temppuja ja toisten koirat ei. Minä kuvittelen kasvattavani koirastani oikein hyvin käyttäytyvän mallikansalaisen ja opettavani sille runsaasti erilaisia "temppuja". Jaa-a, saahan sitä ainakin uhota. =D

Vauvalle on jo tarvikkeita varattuna. Olohuoneesta löytyy puinen aikuisen koiran sänky ja banaanilaatikosta risainattu pentulaatikko, jotka kyllä kaipaavat vielä sisustusta eli jotain peittoa tai muuta pehmeää ja pestävää. Koiran lelulaatikko pitää sisällään pienehkön vaaleanpunaisen karvalelun, joka on lammas, marsu tai jotain muuta, dalmatialaispallon sekä pienemmän tennispallon sekä eilen itsetehdyt pehmofrisbeen ja vetolelun. Joten kaikki erityyppiset peruslelut hauvavauvalle löytyy.

Ostaa pitäisi ainakin cockerille sopivat ruoka- ja juomakupit, pennun kaulapantu ja talutushihna, kynsisakset, turkinhoitovälineitä, puruluita ja pennulle sopivaa ruokaa. Osaako joku sanoa, mitä muuta välttämätöntä pitäisi alkuun hankkia? Turkinhoitovälineistäkään en tiedä, millaisia pitäisi hankkia alkuun. Pitänee kysyä eläinkaupasta tai cockeripalstalta.