Tänään minulla on sama ongelma kuin tässä taannoin Natalialla. Sanottavaa on vähän (asiaa vieläkin vähemmän) ja ne käsittelevät sekalaisia aiheita. Siitä tuo otsikkokin...

Olen huomannut, että olen laiska ja huolimaton kirjoittaja. Tämä koskee etenkin töissä kirjoittamiani muistilappuja. En millään viitsi enkä ehdi kirjoittaa koko asiaa, vaan kirjoitan avainsanat paperille siinä järjestyksessä kun ne mieleen tulee tai puhelimessa oleva henkilö asioita luettelee. Kyllä ne minulla niinkin toimivat, mutta en voi sellaista lappua toiselle antaa. Eihän ne tajua jutusta mitään. Välillä kuitenkin jälkeeni jää tuollaisia hajanaisia sanoja sisältäviä lappuja. Muutenkin, sekoitan aina syyslomat ja hiihtolomat puheessani. Keksin tavaroille uusia nimiä kun en jaksa muistaa vanhoja ("Missä on se... se... no se yksi vekotin, jolla tehdään sitä ja sitä..."). Onkohan minussa jotain vikaa jossain kohti?

Pyykinpesukoneen korjaaja kävi ja leikkeli koneen kauluskumia. Nyt jos vielä vinkuu, niin vaihdetaan sitten uusi kumi. Takuuseen meni joka tapauksessa ja ihmetteli korjaajakin outoa ääntä. Että mene ja tiedä.

Tänään pääsin töistä jo 14.30 ja aikaa on ollut kotona ihan runsaasti. Pyykit on pesty ja tiskitkin kone hoitaa. Ruoka on uunissa ja lenkille ei viitsi sen takia lähteä. Mutta aikaa on suorastaan ruhtinaallisesti. Onneksi asia korjaantuu heti huomenna, kun teen 12 tuntisen päivän töissä.

Äänestyksen kohde on valittu postissa tulleen mainoksen perusteella. Voihan se vielä muuttua, jos tulee joku parempi mainos vastaan. En jaksa kaiken maailman vaalikoneita ja keskusteluja tutkia.

Eilen selvittelimme veritahran arvoitusta. Eteisen lattiaan oli tullut iso veriläikkä. Ainakin se näytti ja tuoksui vereltä. Kukaan ei kuitenkaan vuotanut. Rottia tutkimme huolellisesti, mutta ei niissäkään mitään vikaa. Sitä paitsi, jos rotasta tulisi semmoinen lammikko, niin olisi kai rotta jo kuiviin vuotanut. Meni tovi kyllä läikkää ihmetellessä ja kauhistellessa. Sitten selvisi, että läikkä oli vuotanut roskapussista. Pussi oli odotellut ulkoiluttajaa koko päivän uskollisesti eteisen lattialla ja oli sitten laskenut alleen tuskissaan. Todennäköisesti syypäänä jauhelihapakkaus.

Oletteko muut huomanneet spammia Vuodatuksen kommenteissa? Minulle oli tullut kaksi. Toisen sain poistettua, mutta toisen poisto vaati koko jutun poistamista. Vuodatuksen tilastot muuten toimii taas!

Nyt lähden pihvin paistoon ja salaatin syöntiin. Ehkä vielä ehtii lenkillekin, jos viitsii. Eilen kävin yli tunnin lenkillä. Eksyin jälleen kerran reitiltäni pariin otteeseen, joten lenkki venyi suunniteltua pidemmäksi.